Rasvereniging


 

Waarom zou je aansluiten bij de rasvereninging van de Field Spaniels?

Bij de erkende rasvereniging kunt u informatie opvragen over het specifieke ras van de  Field Spaniel vertegenwoordigt. De FSCN, Field Spaniel Club Nederland. De rasvereniging werkt met speciale pupinformatie en een fokkerslijst met fokkers die zich houden aan het fokreglement van de vereniging. Ook als u op zoek bent naar een oudere herplaatsingshond kunt vaak u bij de rasvereniging terecht. 

Als u reeds in het bezit bent van een rashond dan adviseren wij u om bij de rasvereniging te informeren naar de activiteiten die u daar met uw hond kunt doen op het gebied van hondenopvoeding & hondensport.

Als u een Field Spaniel heeft wordt dan lid van de erkende rasvereniging om zo de belangen van uw eigen ras te steunen en om samen met andere baasjes van uw ras actief te zijn. Dit is noodzakelijk voor de Field Spaniel aangezien het niet goed gaat met het bestand. Er komen steeds minder Fields. Het is dus de hoogste tijd om de handen in elkaar te slaan en mogelijk zelfs internationaal plannen te smeden voor de toekomst.


www.fieldspaniel.nl

 

Field Spaniel Club Nederland of tewel de FSCN


U bent zich aan het oriĆ«nteren op de aanschaf van een (ras)hond en heeft geen idee welke fokker u kunt benaderen?  Dan is een zoekmachine op inetrnet een handig middel. U kunt echter ook terecht bij een erkende rasvereniging.