Wie zijn wij

 
 

Wie zijn wij

Realiseert u zich dat Field Spaniels een hondenras is dat meerdere malen op het punt heeft gestaan om volledig te verdwijnen?

Ook nu is het aantal Fields beduidend laag en moet er iets gebeuren om het tij te keren. Klazina Nipius, Siddha Zeeuwen en Olga Franse hebben de handen ineen geslagen en gaan daarvoor.

Wie zijn zij, waar staan zij voor en welke doelen hebben zij voor ogen?

-  de instandhouding en verbetering van de Field Spaniel

-  de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de Field Spaniel

-  het contact tussen liefhebbers en fokkers van de Field Spaniel 

                                                                        


Klazina Nipius, (links op de foto) fokster en (mede) kenneleigenaar van The Fields Society is de motor achter het promoten en uitdragen van de liefde voor de Field Spaniel.

Ze showt in binnen- en buitenland en fokt met de honden van dit bijzonder ras. Ze onderschrijft bovenstaande doelen met heel haar hart. Een professional waarbij een toekomstige pupkoper in goede handen is. Door haar ervaring en kennis, haar tomeloze inzet en energie is ze een ware fakkeldraagster voor de Field Spaniel. Een ras waar, door de enorme terugloop wereldwijd, de noodklok voor heeft geluid!Olga Franse, (links op de foto), bevriend met Siddha en Klazina, traint met Best Catch bij Reddingshonden Werkgroep Zeeland en probeert zo het beste uit deze gepassioneerde jachthond te halen. Een Field die werkt is een visitekaartje voor het ras en trekt een ander soort geinteresseerden aan. Tevens houdt Olga de website bij en neemt de overige PR voor haar rekening. Zo ondersteunt ze Klazina en Siddha en gaat ook zij volledig voor bovenstaande doelen.


Zo proberen drie vrouwen, actief en met passie, hun talenten te bundelen om de Field Spaniel in Nederland en daarbuiten, op een weloverwogen en integere manier, op de kaart te zetten en het ras in stand te houden. Drie mensen kunnen het verschil maken!
Siddha Zeeuwen, (links op de foto), bevriend met Klazina en Olga en medeigenaar van één van Klazina’s honden, Best Catch of the Fields Society. Zij heeft een ondersteunende rol en is de vrouw achter de schermen.

Naast de dagelijkse liefdevolle opvoeding en verzorging van Catch en haar grote hart voor de Field Spaniel ondersteunt Siddha, Klazina op allerlei fronten om bovenstaande doelen te bereiken. Haar is niets te veel om de Field Spaniel te promoten en haar ervaring met en liefde voor de Field te delen. Belangstellenden informeren en verbinden met fokkers.